Atelier

Over Nora de Klein -

Naast haar werk als galeriehoudster is Nora de Klein ook kunstenares. Pastelkrijt is hierbij een geliefde techniek, maar ook acryl- en olieverf gebruikt zij graag.

Inspiratie haalt zij uit de natuur en zij wil haar bewondering voor alle facetten hiervan op anderen overbrengen door middel van haar tekeningen en schilderijen. De onderwerpen die zij graag schildert zijn dan ook landschappen, vogels, dieren, bloemen en mensen.

Met haar scherpe oog voor detail brengt zij haar onderwerpen op het doek tot leven: “Pas als het lijkt alsof de wind elk moment het door mij geschilderde strand kan doen veranderen, of als de vogel elk moment van het doek kan opvliegen, ben ik tevreden”.

Een impressie van haar werken

Via het submenu in de balk hierboven kunt u werken van Nora bekijken. De werken zijn gerubriceerd op onderwerp. Op de pagina's staan de schilderijen in thumbnails. Helaas zijn de schilderijen hierdoor niet helemaal te zien. Maar als u op een afbeelding klikt, verschijnt een grote foto van het hele schilderij.

Als u geïnteresseerd bent in een van haar werken of een opdracht voor een werk heeft, kunt u contact met ons opnemen. Onze contactgegevens staan op het tabblad "CONTACT"

 

Atelier NORADEKLEIN

 

 

Mededeling

 

Onze webhoster kan ons helaas geen stabiele website garanderen. Hierdoor kan het voorkomen dat onderschriften bij werken niet overeenkomen met het werk en dienovereenkomstig komt dan ook de prijs niet overeen. In het algemeen is de afwijking heel duidelijk, maar om spraakverwarring te voorkomen verzoeken wij u, als u interesse hebt in een van de werken, gewoon contact met ons op te nemen.

 

Copyright © All Rights Reserved